Articole, Oameni dragi:), Timp liber, Uncategorized

Momentul mult aşteptat…

De când vă tot „ameninţ” eu cu dezvăluirea planurilor secrete la care tot lucrăm de ceva vreme? Unii dintre voi pe care vă am deja pe FB probabil ştiu despre ce e vorba, dar am decis să scriu acest articol ca să împărtăşesc cu toată lumea o bucurie mare. Visul nostru de câţiva ani buni s-a împlinit. Am înfiinţat un ONG şi ne-am apucat cu spor de primul proiect. În toţii anii ăştia până la înfiinţare am reuşit să trecem peste:

  1. Temerile noastre că nu vom avea timp sau resurse sau energie să ne dedicăm aşa cum vrem proiectelor pe care le visam.
  2. Stresul cu stabilirea unui sediu social şi găsirea celei de-a treia persoane care să fie membru fondator.
  3. Procrastinarea excesivă şi visatul cu ochii deschişi – am reuşit în sfârşit să luăm atitudine şi să facem paşi concreţi abia în acest an.
  4. Birocraţia din România care ne-a dat palme încă de la primii şi în teorie cei mai simpli dintre paşi.

Şi am ajuns aici. După nopţi întregi de gândit la numele potrivit şi alte zile sfărmându-ne că de ce nu mai apare o hârtie în poştă, we proudly present….

10561712_315347861923408_5948189851081950228_n

Primul proiect e sub numele „Gata de Şcoală!” şi îşi propune oferirea a cel puţin 50 de ghiozdane gata echipate copiilor nevoiaşi din jud. Cluj (să vedem dacă reuşim să ne extindem şi pe Sălaj), pentru noul an şcolar.

Eu visez şi concep proiecte de educaţie non-formală şi sprijin pentru copiii şi tinerii din medii defavorizate, vreau şi tot felul de întâlniri în comunitate şi cu voluntari ca să punem la cale schimbări personale şi sociale, Moxi e cu planuri îndrăzneţe pentru tinerii cu dizabilităţi (nu vă dau detalii, doar vă spun că e ultra mega cool ce vrea el). Chiar ni se potriveşte numele…visăm şi plănuim foarte mult în fiecare zi:D

Până una alta vă invit să daţi like  şi share paginii noastre de FB şi vă anunţ că vă mai stresez pe aici cu poveşti despre Dare to Dream (pentru că încă lucrăm la pagina web a asociaţiei).

Dacă vreţi să sprijiniţi proiectul „Gata de Şcoală!” avem şi nişte semne de carte drăguţe pe care le puteţi achiziţiona sau puteţi dona direct în contul nostru proaspăt creat la Banca Transilvania:

Cont Ron: RO63BTRLRONCRT0259791101
Cont Euro: RO13BTRLEURCRT0259791101

Cei de prin Cluj care vor să ni se alăture ca voluntari sau au idei despre cum putem face lumea asta un loc mai frumos şi mai bun (asta e valabil indiferent de locaţie) pot să ne scrie un email la asociatiadaretodream@gmail.com, să ne lase un mesaj la acest post sau pe FB şi facem tot ce ne stă în putinţă să vă sprijinim ideile.

Cu drag şi mult entuziasm, vă salutăm de la Cluj:).

7 thoughts on “Momentul mult aşteptat…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *