Articole, Bucatarim, Uncategorized

Pâinici umplute

De fiecare dată când vrem să mâncăm ceva rapid şi uşor, apelăm la o reţetă cu ton şi legume. Eu cumpăr vreo 3-4 baghete pe care le tai în jumătate şi le golesc de miez cu o linguriţă. Partea de miez care scapă nemâncată o amestec cu:

-2 castraveţi muraţi medii

-o jumătate de ceapă

-o roşie

-o jumătate de cutie de porumb

-tonul mărunţit dintr-o cutie de vreo 180g

Amestecăm bine toate ingredientele tocate mărunt în prealabil şi umplem pâinicile cu compoziţia asta.

Pe timp de caniculă noi le lăsăm la frigider vreo 2 ore înainte de a le păpa. Sunt super bune:)

0 thoughts on “Pâinici umplute”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *