Articole, Bucatarim, Uncategorized

Reţeta de sâmbătă

M-am săturat de şniţele sau de grătare. Şi aveam în congelator doar carne de porc. M-am tot sucit, m-am socotit, am căutat reţete…numic nu-mi convenea. Aşa că am decis să fac ceva “special”…ştiu..a fost un weekend plin de reţete speciale:). Am tăiat carnea mai pe lung în 4 făşii mari..şi mi-am vărsat tot stresul acumulat pe parcursul săptămânii într-o sesiune de bătut..şi bătut…şi bătut:D

Pe fiecare bucată de carne am pus o felie de şuncă, una de brânză şi un jumătate de castravecior murat.

Le-am condimentat cu sare şi piper, le-am rulat şi le-am prins cu scobitori.(excepţia e monstrul din capătul tăvii cu dedicaţie pentru Moxi..făcut ca un sandwich).

Le-am lăsat la cuptor vreo 40 de minute..poate şi mai bine..şi la final le-am uns bine cu partea din brânză care s-a topit şi s-a transformat într-un sos.

Noi le-am servit cu cartofi simpli la cuptor şi o salată de vară cu roşii.

Aş fi vrut să le gust mai cu poftă..şi mai calde..dar m-a scos Moxi din casă repejor la un alt film în aer liber:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *